TianDe – Szépség és egészség, kelet és nyugat találkozása


A tianDe márka ötvözi a hagyományos keleti gyógyászatot, az évszázadok során féltve őrzött kínai receptúrákat és a legújabb nanotechnológiát.

Hallott már arról, hogy a keleti népek egészen másként tekintenek a szépség és az egészség megőrzésére, mint a nyugatiak? Gondolt már arra, milyen jó lenne a régi, akár több ezer éves tudást a modern világban hasznosítani, s vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes gyógymódokkal érni el esetleg sokkal látványosabb eredményeket?

A TianDe – a szépség és egészség cége: olyan mindennap használatos kozmetikumokat kínál vásárlóinak, amelyek természetes anyagokból, ősi (sokszor titkos) tibeti, altáji receptek alapján, a legmodernebb technológiákkal készülnek, s hatásuk az egészség és a szépség megtartásában – a felhasználók beszámolói alapján – egészen elképesztőek.


A tianDe termékek nem csodaszerek, de a kozmetikumok összetételében megtaláljuk azokat a nélkülözhetetlen anyagokat, amik az idő múlásával ritkulnak a bőrben, így például a hiarulonsav, a kollagén vagy az elasztin. . .


A TianDe cég orosz, belorusz és kizárólag a legjobb kínai gyártókkal áll üzleti kapcsolatban. Mindegyik gyártónál az elsődleges követelmény, hogy a régi – akár több ezer éves – titkos receptek alapján, igen magas minőségű termékeket állítsanak elő, felhasználva a modern tudomány vívmányait. Stabil, nemzetközi bevizsgálás által bizonyított magas minőségű termékekről van szó, és mindegyik ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ellenőrzés az alapanyagok termesztésénél megkezdődik: csak ökológiailag tiszta környezetben termesztett és tiszta, természetes alapanyagokkal dolgozhatnak a gyártók.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük